Vrienden van SEM

SEM is dol op verbinden en samenwerken. Samen weet je tenslotte veel meer. Wij zijn constant opzoek naar de lekkerste producten die worden gemaakt door mensen met mensen liefde en passie voor hun product.

Ridiculously Good

Ridiculously Good

Ridiculously Good is een combinatie tussen een bonbon en de bekende candybar. Gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecuador met heerlijke vullingen die komen van de meest pure en suikervrije ingrediënten. Alle ingrediënten zijn biologisch en fairtrade verkregen.
Met veel liefde worden de Raw Chocolates geproduceerd en verpakt door een sociale werkplaats. Ze vinden het belangrijk om op deze manier hun steentje te kunnen bij dragen.

www.ridiculously-good.com
Yogi Tea

Yogi Tea

Op het gebied van ayurvedische kruiden- en specerijen zet YOGI TEA zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. Al in een tijd, waarin er nog geen BIO-certificaten waren en producten uit zuiver duurzame landbouw een zeldzaamheid waren, zijn zij naar de meest verafgelegen hoeken van de wereld gereisd, om voor onze unieke theemelanges de beste ingrediënten uit de biologische teelt te vinden. Bij SEM maken wij het met warme melk, maar het is ook heerlijk met warme of koude appelsap of koud met een paar ijsblokjes.

www.yogitea.com
De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager

Met hun producten willen ze zowel de structuur als de smaak van vlees nabootsen, wij vinden het goed gelukt! Naast hun missie om op te komen voor het dieren welzijn, zijn ze bij de vegetarische slager ook heel bewust van de voordelen van het eten van geen vlees. Zoals een beter milieu, klimaat en wereldvoedselvoorziening. We snappen dat voor sommige helemaal geen vlees meer eten een stapje te ver is. Daarom hebben wij de -VEGA WOENSDAG- in het leven geroepen! Elke woensdag geven we op FB een ideetje om een vegetarische maaltijd te maken.

www.devegetarischeslager.nl
BlueFox Creations

BlueFox Creations

BlueFox levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Een website of webshop ontwikkelen is altijd maatwerk. Je hebt waarschijnlijk je eigen ideeën over de inhoud, het design en functionaliteiten. BlueFox werkt daarom met diverse pakketten en modules zodat je website of webshop op maat gemaakt kan worden. Om één geheel te creëren, ontwerpt BlueFox ook je huisstijl, logo en visitekaartjes indien nodig.

www.bluefoxcreations.nl
Bocca Coffee

Bocca Coffee

Uitgangspunt bij Bocca Coffee is ‘Direct Trade’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kopen van de boeren. Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon, bij de mensen die het werk doen en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit. Verder houden ze alles in eigen beheer zoals de selectie, inkoop, transport, branden, verpakken en natuurlijk het proeven!

www.bocca.nl
Dutch Harvest

Dutch Harvest

Hennep thee groeit hier in ons eigen Nederland, in Oud Pekela om precies te zijn. In de zomer groeit de plant in 100 dagen ruim 3 meter hoog. De hennep thee  heeft een pure smaak en wordt al 1000 jaren in verschillende culturen gedronken. De thee bevat geen THC dus je zult er niet stoned van worden. Verkrijgbaar in verschillende smaken.

www.dutchharvest.org
Bakkerij Boersma

Bakkerij Boersma

De beste bakkerij van AMERSFOORT vinden wij bij SEM! Hier bakken ze met zoveel liefde en passie! Sjouke heeft zoveel kennis en ideeën! Hij heeft voor ons het Granen-pitten-zaden brood bedacht. De moeite waard om een keertje langs te gaan als je in de buurt bent! Hij zit op de Zuidsingel 60 in Amersfoort.

Facebook.com/bakkerij.boersma
Essentials Tea

Essentials Tea

Essentials tea selecteert alleen losse thee van hele bladeren en de beste kruiden. Deze staan garant voor een optimale smaakbeleving en ze behouden hierbij hun gezonde stoffen. Door het intensieve selectieproces voor zowel product als leverancier zijn de producten 100% biologisch en uitgebreid getest.

Meer info over Essentials tea
Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten ze zich in om een bijdrage te leveren.

Meer info over Marie-Stella-Maris
SUE - Zoet Zonder Suiker

SUE

SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, en voornamelijk raw en vegan zijn. SUE speelt feilloos in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te beteken dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.

Meer info over SUE
Wijnhuis Alexander

Wijnhuis Alexander

Alexander zoekt voor ons de mooiste wijnen. De druiven die voor de wijn worden gebruikt groeien op schone grond en er worden ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt die de grond uiteindelijk zullen bevuilen. Hierdoor zullen de druiven groeien zonder pesticide en zullen ze door de zon en de natuur  groeien! Zoals het hoort!

www.uwwijnspecialist.nl

Lima – plantaardige melk

Bij Lima promoten ze al meer dan 55 jaar een gezonde voeding met voedingsmiddelen die aansluiten bij hun voedingsprincipes. Ze geven de voorkeur aan volkoren producten, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetten en trage suikers. Lima producten zijn 100% natuurlijk en vrij van pesticiden.

Meer info over Lima